Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra

Nieuws

05/06/2015

Migrainecafé op woensdagavond 17 juni in Vleuten

Veel mensen hebben last van migraineaanvallen of ernstige hoofdpijn. Sommigen hebben wel meer dan 15 dagen per maand hoofdpijn. Een veelal 'verborgen aandoening' met het nodige leed tot gevolg.

Reden voor de Nederlandse Vereniging van Hoofdpijnpatiënten om een speciale avond op 17 juni te organiseren voor mensen, wellicht zoals u, die zich hierin herkennen. Tijdens deze avond kunt u ervaringen met anderen uitwisselen. Daarnaast kunt u uw vragen stellen en krijgt u tips om uw kwaliteit van leven te verbeteren.

Valérie Meijvis is deze avond gastspreker. Zij is in dienst bij het UMC Utrecht Julius Centrum en volgt de opleiding tot apotheker – farmacotherapeut.

Hierna heeft zij van 2012 tot 2014 de opleiding tot Openbaar Apotheker Specialist gevolgd.  Momenteel werkt ze in het Julius Gezondheidscentrum Parkwijk en houdt zich onder meer bezig met het verbeteren van medicijngebruik.

Ze begeleidt en ondersteunt mensen met ernstige hoofdpijn. Hierbij helpt ze om het gebruik van medicijnen te verminderen en de kwaliteit van leven te verbeteren. Graag vertelt zij haar ervaringsverhalen uit de praktijk.

Aan deze avond zijn geen kosten verbonden.

Locatie: Buurthuis De Weide Wereld, Teunisbloemlaan 50 in Vleuten.

Meer informatie en aanmelden? Lees verder...

reclamebureau anno nu ifthen.nl