Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentra

Nieuws

31/03/2016

Nieuwe medewerker: Doesjka van Westrhenen

“Na het afronden van mijn opleiding bij Medisch Centrum Berg en Bosch in Bilthoven voor A-verpleegkundige in 1985, heb ik hier enkele jaren gewerkt als verpleegkundige op de chirurgische afdeling. Vervolgens heb ik het werk opgegeven om naar het buitenland te gaan.  

Na 3 jaar Jemen en 3 jaar Lesotho (Zuid-Afrika) ben ik voor korte tijd naar Nederland teruggekeerd. Deze tijd heb ik benut om weer in de gezondheidszorg te gaan werken als verpleegkundige in de thuiszorg. Na 4 jaar vertrok ik naar Turijn (Italië) waar ik 15 jaar heb gewoond. Circa 2,5 jaar geleden besloot ik definitief terug te komen naar Nederland.

In Nederland ben ik vrijwel direct met mijn BIG-herregistratie begonnen. Die registratie is een bewijs dat ik bevoegd ben als verpleegkundige. Tijdens deze bijscholing ben ik mij gaan oriënteren op opleidingsmogelijkheden. Zo kwam ik bij de opleiding voor praktijkverpleegkundige en die heb ik eind vorig jaar afgerond.

Vervolgens wilde ik graag aan de slag als praktijkondersteuner/praktijkverpleegkundige en Leidsche Rijn Julius Gezondheidscentrum Vleuterweide had een dergelijke functie open staan. Ik werk hier nu sinds 1 maart en heb het goed naar mijn zin. Met veel plezier kijk ik uit naar mijn werkzaamheden hier.”

Doesjka van Westrhenen, praktijkverpleegkundige Julius Gezondheidscentrum Vleuterweide 


 

reclamebureau anno nu ifthen.nl